Weekend la Slatina

Weekend la Slatina

Weekend-ul trecut a fost ca o gură de aer proaspăt care s-a nimerit perfect după o săptămână grea, în care am filmat timp de 31 de ore, cu o singură pauză de 2 ore. A meritat, aveți dovada aici. Apropo de muncă, la plecare ne-am strâns la mine și chiar spunea Luisa că nu-i vine să creadă, este prima noastră excursie în care plecăm DOAR pentru relaxare, nu cu treabă.

Ne-am împărțit în mașini fete cu fete și băieți cu băieți și-am plecat vineri spre Slatina, unde am mers direct la petrecerea de ziua mamei mele.

Mă bucur enorm că am avut lângă mine familia, prieteni dragi și familia Famous, într-o zi atât de specială.

Ne-am distrat bine rău, am dansat, am băut și am mâncat tot felul de bunătăți, iar spre dimineață ne băteam pe microfon, haha. La 12 noaptea primul lucru pe care l-am făcut a fost să ne înregistrăm cântând La mulți ani pentru Sandu, managerul nostru, care din păcate a trebuit să rămână în București.  Ne-ai lipsit mult Sandu, dar apreciem că te-ai gândit la noi:  atunci când toată lumea se distreză, cineva trebuie să muncească la Famous. :p

A doua zi s-au încins grătarele la noi acasă, s-a făcut plajă, baie, s-a jucat tenis, table, fotbal și ca să fie treaba treabă, ce zi perfecta ar fi fost asta fără lăutari?! Vedeta serii a fost pâinea caldă, pe care nu ne-am putut abține niciunul s-o gustăm.

Planul nostru era să ne întoarcem în București duminică seara, dar pentru că ne-am simțit foarte bine, am decis să rămânem până luni.  Duminică seara ne-am încins la o mimă, a fost super amuzant și ne-am implicat atât de tare încât mai aveam puțin și ne luam la bătaie. :)))

La întoarcere am popsit la căsuța din pădure a părinților lui Randi, nu vă imaginați cât de frumos poate să fie acolo, abia aștept să facem un weekend de relaxare și la Pitești. Spre seară am ajuns în București cu forțe proaspete și ne-am apucat de repetiții pentru concertul de la Buzău din 13 iunie.

p.s., am învățat ceva de la lăutarii de sâmbătă: Cântă cucul, bată-l vina, de răsună…Slatina!! :)

Share with friends

Comments

comments