Șoapte… de la filmări

Șoapte… de la filmări

Am fost atât de emoționată în seara precedentă filmărilor încât nu am prea reușit să închid ochii. Șoapte este o piesă în care cred foarte mult, importantă pentru mine, în primul rând pentru că este prima piesă pe care o cânt singură, după featuring-uri cu Uddi, Dorian Popa, Ovi sau Bibanu MIXXL și apoi pentru că simt că această piesă este parte din mine.

Odată cu acest clip, am schimbat lucruri la imaginea mea. Am dorit o imagine mai matură, mai feminină, mai ales după transformarea de la X Factor, schimbare în care m-am regăsit doar pentru o perioadă scurtă. Am trait experiențe care m-au maturizat în ultima vreme și era nevoie ca imaginea mea să transmită acest lucru. În sensul acesta am lucrat la crearea unei noi imagini cu Andra Moga, căreia îi și mulțumesc pe această cale. Este pentru prima dată când apar cu părul lung după X Factor și Andra este cea care m-a convins să îmi schimb culoarea și să îmi fac părul roz. Mă bucur că am luat decizia asta și am avut curajul să fac schimbarea asta. Apropo, chiar sunt curioasă, spuneți-mi și voi cum vi se pare.

Dar să mă întorc la clip: regizorul clipului este Bogdan Daragiu, un bun și vechi prieten. Pentru că mă cunoaște și știe ce mi se potrivește, a reușit să creeze o imagine exact cum îmi doream. Bogdan este o persoană specială pentru mine și mă bucur că am lucrat cu el la acest proiect care este la fel de special. În ciuda frigului de la filmări, Bogdan a reușit să mă facă să mă simt bine și să încălzească atmosfera cu energia lui frumoasă.

Sigur ați observat băieții din clip, dansatorii, cei care au dat dinamică clipului. Sunt o parte din băieții de la Anturaj, o nouă trupă de dans, coordonată de Cristian Miron. Cristian este cel care a făcut coregrafia și care a fost și protagonist în clip, alături de mine. Fiind prieteni foarte vechi, am putut fi relaxată și naturală, n-aș fi reușit asta fără ajutorul lui Cristi, care m-a încurajat și a stat alături de mine, înfruntând frigul, până dimineața la ora 7, când am terminat filmările. M-am bucurat enorm să îi am alături de mine în acest proiect pe băieții de la Anturaj, prietenii mei buni.

Apropo de frig, mulțumesc băieților de la producție care m-au încălzit cu radiatoare, filmările având loc într-o hală, la minus 2 grade. Mulțumiri Alexandrei Săraru, cea care s-a ocupat de coordonarea producției și a avut și ideea genială de a ne răsfăța cu vin fiert pe platourile de filmare.

Prietena mea cea mai bună, Ioana M. Stan a fost și ea alături de mine, ca de obicei, precum și Luisa Ene, care îmi este colegă și prietenă. Că vine vorba de ea, la ora 12 am făcut pauză și am sărbătorit-o, i-am cântat La mulți ani, am avut tort, șampanie, tot ce trebuie. A fost frumos, ne-am mai oprit din lucru și am mai și petrecut, că tot eram doar între prieteni acolo.

Cei de la Famous Production au fost minunați, ca de obicei, s-au implicat și a ieșit ceva frumos. Mulțumiri și Cat Music pentru tot.

Am început filmările la 5 după-amiaza și totul a durat până a doua zi dimineața, la 7. Am râs, am și tremurat de frig, am mai luat pauze în rulotă, per total a fost o experiență de neuitat.

O să vedeți mai multe de la filmări în curând, colega mea, Anca, a filmat tot și veți vedea un video de making of. Mulțumesc, Anca.

La filmările astea a fost 2 în 1 pentru că am și pozat, a venit Andreea Retinschi pe set să facem poza pentru cover-ul de single. Deci am fost eficienți.

Și nu în ultimul rând, mulțumiri Cristinei Popovici și Alexandrei Ghervasuc, care au făcut o treabă genială cu părul și make-up-ul.

Mă simt împlinită și simt că în sfârșit culeg roadele muncii mele datorită echipei minunate cu care îmi este dat să lucrez în prezent. Cred că mi-am găsit locul, o a doua familie, alături de care mă simt ca acasă. În domeniul ăsta este foarte important să lucrezi cu oameni care să înțeleagă ce vrei să transmiți ca artist și asta s-a întâmplat cu echipa de la Famous Production, ei fiind pe aceeași lungime de undă cu mine. Puteți să vă dați seama de asta chiar prin piesa Șoapte, piesă pe care Andrei (Randi) a compus-o pentru mine și pe care o simt cu adevărat. Este un om frumos, special și mă bucur enorm să fac muzică alături de astfel de oameni, precum el, Nadir sau Uddi.

Sper să vă placă video-ul, am pus mult suflet în piesă și clip. Vă pup și aștept cu drag comentariile și impresiile voastre.

Share with friends

Comments

comments