Și dacă prietenii sunt tot ce ai…

Și dacă prietenii sunt tot ce ai…

Și dacă prietenii sunt tot ce ai…

Să știi că ești c-un picior în rai!

Îmi permit să ”modific” puțin versurile scrise de Randi, pentru că prea bine se potrivesc cu starea mea de acum. Recent am lansat un video de making of al clipului Cu un picior în rai și asta m-a făcut să realizez încă o dată cât de norocoasă sunt să fiu înconjurată de prieteni care mă susțin și mă încurajează în ceea ce fac.

În cazul în care ați urmărit video-ul, ați observat că în clip apare gașca mea de prieteni. Când am văzut imaginile de making of am retrăit momentele de la filmare.

E un lucru mare să faci ceea ce iubești și este și mai grozav dacă poți să îți implici prietenii în ceea ce faci. Prin urmare, sunt norocoasă pe două planuri, pentru că am lucrat cu prietenii mei la acest clip, iar ”lucrat” este impropriu spus, am uitat că sunt la filmări și pur și simplu m-am distrat cu gașca. Ne-a ajutat ce-i drept și locul unde am filmat, pe Transalpina. Știți că vă povesteam într-un post anterior despre primul meu traseu montan? Mi-a plăcut atât de mult experiența încât am decis să filmez următorul clip la munte, în aceeași zonă. Mă bucur că regizorul, Michael Mircea, mi-a înțeles ”filmul” și a reușit să transpună în imagini starea de bine pe care o am sus, pe munte, alături de prietenii mei.

Nu mai este nevoie să vă povestesc prea multe despre filmare, este de ajuns să vă uitați la making of, imaginile vorbesc de la sine. :) A fost genial și mulțumesc mult echipei mele care a pus clipul la cale și prietenilor care au filmat alături de mine.

Share with friends

Comments

comments

SIMILAR ARTICLES