Shooting Session

Shooting Session

Încep prin a spune că ziua shootingului m-a prins foarte obosită, pentru că am petrecut cu o seară înainte. A fost nunta lui Boier Bibescu, îi mai urez încă o dată ”Casă de piatră!” pe această cale. La cât am dansat și petrecut cu o seară înainte, mă mir că m-au mai ținut picioarele.

Ne-am adunat de dimineață la Luisa acasă pentru make-up & hair și noroc că am apucat să terminăm cu aranjatul părului pentru că am rămas fără electricitate.

Îmi place că am avut o echipă de oameni creativi care au venit cu idei la minut și s-au folosit de tot ceea ce era prin zona casei, pentru a nu ne deplasa prea mult prin căldură. Mulțumiri multe Andreei Retinschi pentru pozele superbe pe care le veți vedea în curând, Andra Moga pentru styling, Alexandra Ghervasuc make-up, Alex Ifimov hair și bineînțeles, Luisei pentru organizare și găzduire.

Cum spuneam, am pozat prin zona casei Luisei, unde aveam ”sediul”, pe străduțele de pe lângă Cișmigiu, pe acoperișul casei și spre final în Delta Văcărești unde ne-au cam mâncat țânțarii. Am avut emoții, dar m-a ajutat mult atmosfera relaxată și oamenii faini cu care am lucrat. Pe make-up, cu Ghervasuc mai lucrasem, dar cu Alex Ifimov nu, a fost primul shooting la care am colaborat și mi-a plăcut, a făcut o treabă grozavă. Mi-au plăcut mult și hainele cu care am pozat, pe unele chiar le-am achiziționat.

A fost alături de mine la acest shooting și Cristian Miron, protagonistul din clipul Șoapte; a fost încă un plus de energie bună adus în acea zi și m-am bucurat să-mi fie din nou alături cu această ocazie. (hihi, chiar am făcut niște poze drăguțe împreună).

Spre seară, am ajuns la Luisa acasă unde încă nu venise curentul, am comandat de mâncare și am mâncat la lumina lumânărilor. Am fost boeme, de voie de nevoie J și am încheiat ziua super fain.

Share with friends

Comments

comments