Romanian Music Awards & Media Music Awards

Romanian Music Awards & Media Music Awards

Pentru că primesc foarte multe întrebări despre cum decurge viaţa unui artist, m-am gândit ca pe acest blog să vă povestesc puţin cum decurg lucrurile în viaţa mea: vă voi spune despre evenimentele la care particip, concerte, emisiuni, şedinţe foto şi clipuri. Voi posta multe poze cu mine, cu prietenii mei, cu ceea ce mă inspiră. Şi mi-ar plăcea să fiţi alături de mine în număr cât mai mare.

Vara asta a fost plină. Am filmat clip la Dragoste nebună, am participat la emisiuni de promovare, am petrecut mult timp în studioul Famous Production pentru a lucra la piese. Şi am participat la două mari evenimente ale industriei muzicale româneşti: Romanian Music Awards şi Media Music Awards 2014.

La Romanian Music Awards, care s-a ţinut la Braşov, am plecat toţi cu o zi înainte de eveniment pentru că aveam probele de sunet programate în acea seară. Am avut un moment în cadrul evenimentului, împreună cu băieţii de la Famous Production, cu Randi, Uddi, Nadir şi Cristi Nistor. A fost un moment emoţionant, pentru că eram pentru prima dată pe scena RMA şi pentru că am muncit mult la el: am început repetiţiile cu două săptămâni înainte de eveniment, ne-am pregătit din timp ţinutele. Am decis ca toţi să fim îmbrăcaţi la costum, vedeţi poze în galerie, eu zic că am fost faini cu toţii. 😀

După sound check, am fost la un restaurant drăguţ din centrul Braşovului şi am mâncat împreună cu gaşca de la Cat Music, cu What’s Up şi prietena lui, Simina şi cu mulţi alţi oameni din industrie. Apoi la hotel, odihnă, pentru că ne aştepta o zi grea. A doua zi ne-am plimbat frumos prin Braşov, apoi au început pregătirile pentru eveniment: machiaj, ţinută, covor roşu, tot tacâmul. A fost frumos, iar după eveniment ne-am petrecut cu toţii în Vintage Pub, până dimineaţa.

Cam la o săptămână după, am plecat la Media Music Awards, la Sibiu, împreună cu Uddi şi am cântat în deschiderea evenimentului. Un public minunat, apropos, iar oraşul este unul din preferatele mele. A doua zi după eveniment m-am plimbat puţin prin oraş cu colega mea, Luisa, este atât de curat, de liniştit, de boem. Mi-au plăcut clădirile frumoase şi vechi, accentul oamenilor şi cafenelele cochete.

Am plecat încântată de acolo şi am încheiat săptămânile de evenimente cu o vizită la Slatina, la părinţii mei.

Până data viitoare, vă doresc zile însorite şi frumoase!

Share with friends

Comments

comments