Cleaning Wardrobe

Cleaning Wardrobe

Declutter [dee-kluht-er]

– to organize and prioritize; to simplify or get rid of mess, disorder, complications

eg. declutter your closet

Pentru că în ultima vreme particip la tot mai multe evenimente şi apariţii televizate, a trebuit să acord o importanţă crescută felului în care mă îmbrac şi mă prezint. Iar în urma unei discuţii cu colega mea de la Famous Production, Luisa, am decis că trebuie sa apelăm la ajutorul unui stilist care să mă ajute să-mi conturez stilul, să-mi triez hainele, să decid ce mi se potriveşte, ce mă avantajează şi ce nu. Zis şi făcut, ne-am întâlnit cu Andra Moga, care, apropo, este foarte talentată şi inventivă.

Primul pas a fost să ne întâlnim şi să discutăm despre mine: despre ceea ce îmi place, ce mă defineşte, dar mai ales ce mi se potriveşte şi mă avantajează. Apoi am stabilit că urmează doi paşi: să facem un cleaning wardrobe, o triere a hainelor pe care le am şi apoi să achiziţionăm ceea ce mai este necesar. Am avut emoţii când a venit ziua cu pricina, dar în final a decurs totul foarte bine. Am scos toate hainele din dulapuri şi le-am împărţit în două vrafuri: unul de păstrat şi altul de aruncat. Sau cum spunea colega mea Luisa, unul pentru hainele aprobate şi altul pentru cele ne-aprobate. Luisa a fost tare simpatică, pe parcursul acestei operaţiuni întreba aşa: ‘Andra, pe asta de ce nu o aprobăm’?!, iar Andra ne mai explica una-alta. Apropo, mi-a aruncat jumătate de dulap, nu neapărat pentru că nu am gusturi bune, ci pentru că multe haine pe care le aveam nu se potriveau stilului meu sau nu mă avantajau. De fapt, hainele ‘aruncate’ au fost donate şi îmi face plăcere că am putut face o bucurie cuiva.

Să vă spun ceva despre cleaning wardrobe, chiar citeam undeva că face bine şi la psihic să îţi organizezi dulapul, să fie totul aranjat şi să păstrezi doar ceea cea foloseşti, fără lucruri inutile. Şi chiar aşa e, acum parcă şi casa e mai aerisită, iar eu mă simt mai bine şi mai sigură pe mine când mă pregătesc pentru un eveniment sau o apariţie TV, a dispărut stresul de a nu şti cu ce să mă îmbrac.

Vă sfătuiesc şi pe voi să vă faceţi o curăţenie în garderobă, o să vedeţi, vă veţi simţi mult mai bine.

În poze probabil aţi observat şi un ursuleţ alb: numele lui este Bernard şi este un cadou primit de la dansatoarele de la X Factor, când am împlinit 19 ani. Mi-e foarte drag.

Dar să revin la povestea mea: după ce am muncit şi am întors dulapul (şi casa!!!) pe dos, am stat cu fetele la poveşti şi am mâncat, eram obosite şi flămânde. Noroc cu mâncarea primită de la mama: Luisa, Andra şi Anca au apreciat-o: porţie dublă, am zis!! Că tot a venit vorba de Anca, îi mulţumesc pe această cale pentru pozele făcute.

Data viitoare vă povestesc despre ziua în care am mers la cumpărături cu Andra, ce-am ales, cum a fost. Nu de alta, dar după ce am renunţat la jumătate din hainele mele, se cereau haine noi.

Photo Credit & Artwork: Anca Oproiu

Share with friends

Comments

comments

SIMILAR ARTICLES