Making Of- Până Vara Viitoare

Making Of- Până Vara Viitoare

Mă țin de ceva vreme să povestesc cum a fost la filmări la #PanaVaraViitoare, pentru că piesa asta înseamnă enorm pentru mine și am pus mult suflet și muncă alături de echipa mea pentru a o lansa. Sunt fericită că am ocazia să cânt cu un om atât de talentat pe care îl apreciez mult și în același timp cu un prieten atât de bun. Andrei este unul dintre cei mai creativi oameni pe care îi cunosc și mă bucur mult să învăț în fiecare zi de la el.

Ziua filmării a început acasă, unde m-am machiat și aranjat, apoi am pornit către locație, undeva  lângă București, într-un conac vechi și superb. Alexandra Săraru, producătoarea noastră, a făcut o treabă genială găsind locația asta, pentru că era fix din filmul nostru.

Ne-am apucat de filmări după-amiaza și a fost un contrast foarte mare între temperatura de zi și cea de noapte, fiind sufocant de cald ziua și înfiorător de frig noaptea. Toată ziua am filmat în soare și de la atâta căldură a fost nevoie să refacem machiajul de multe ori, simțeam că mă voi topi și eu la un moment dat, haha. Iar noaptea am filmat în beci, care chiar arăta creepy, decorul supeeeerb, multe mulțumiri Laurei, scenografa de la clip.

Faptul că a trebuit să joc în acest clip alături de Andrei mi-a oferit siguranță și încredere, tocmai pentru că suntem prieteni foarte buni. Ne-am și distrat la filmări, am fost foarte relaxată, încât am reușit să uit și de oboseală și de căldură și de tot. Însă nu el a fost singurul ”vinovat” pentru că m-am simțit în largul meu la filmari, principalul vinovat a fost Dan Petcan, regizorul. Am lucrat pentru prima dată cu Dan, un om de care m-am îndrăgostit iremediabil pe plan profesional și de la care am înțeles exact tot ce aveam de făcut. Rezultatele se văd într-un clip reușit cu o poveste interesantă pe care sper să o înțeleagă toata lumea și să se regăsească în ea.

Am avut și un scuter pe set pe care Alexandra a tras o căzătură zdravănă, dar s-a ridicat râzând, așa cum îi este obiceiul. :)

Spre dimineață am luat o pauză de la filmări de 2 ore, până când soarele a ajuns din nou sus pe cer și ne-a oferit lumina de care aveam nevoie pentru a continua… A fost foarte obositor, fiind grea pornirea după orele astea de pauză. A trebuit să o luam de la capăt cu make-up și păr, hainele au trebuit spălate, camerele de filmat și restul aparaturii au trebuit montate din nou. În tot timpul acesta ne spuneam, atât eu cât și Andrei, că merită tot efortul pentru că va ieși un clip frumos, iar lumea va aprecia efortul pe care noi l-am depus.

Au venit în vizită și cei de la UTV, cărora le mulțumesc pe această cale pentru că au fost alături de noi.

Am terminat filmările a doua zi spre seară și m-am simțit ca la un maraton, însă cel mai important lucru este că am avut o echipă minunată alături de mine care m-a făcut să mă simt extraordinar și care au făcut ca tot acest timp să treacă frumos.

Cu multă dragoste, muncă și prietenie reușim să scoatem chestii frumoase din studiourile Famous Production. Piesa asta este un exemplu foarte bun și a meritat tot efortul nostru. Nu regret nicio clipă de oboseală, de frig îndurat sau căldură. Și le mulțumesc din suflet tuturor celor care au contribuit la realizarea clipului. Vă pup!

Share with friends

Comments

comments

SIMILAR ARTICLES