La Radio

La Radio

La Radio

La radio, vreau sa ajung la radiooo, cum ar spune Chirila. Mi-am dorit mult ca muzica mea sa ajunga la cat mai multi oameni si sa fie fredonata, iar piesa Soapte mi-a implinit acest vis, pentru ca se difuzeaza pe toate posturile de radio.

Prin urmare, am fost invitata sa cant piesa live, la Radio Zu, Radio 21, Pro Fm si urmeaza si Kiss.

De obicei, inainte de o cantare la radio de dimineata, nu reusesc sa adorm, dorm in jur de o ora pe noapte, dar, in ciuda acestui fapt, ma trezesc cu o energie foarte buna de fiecare data. Alexandrina, una dintre fetele din baking vocals vine in fiecare dimineata sa ma machieze si sa-mi faca parul. #thanks

In fiecare seara inainte de o cantare la radio, repet cu baietii si-mi iau energie buna de la ei, iar dimineata facem vocalize in masina in drum spre radio. Cu toate ca e foarte de devreme, reusim sa ne mobilizam sa cantam si sa ne simtim bine.

La Radio Zu, Buzdu si Morar sunt intotdeauna foarte draguti, ma bucur ca am reusit sa cant pentru prima data live Soapte la ei (premiera live). Tot la radio Zu am pregatit si un moment cu Randi, un cover dupa Dan Bittman – Si ingerii au demonii lor, piesa care imi place foarte mult.

Cei de la Radio 21 sunt o gasca mare si vesela, care mi-au dat energie buna pentru toata ziua. Am filmat un video amuzant cu Shurubel si Bogdan Ciudoiu, pe care il puteti vedea aici.

Gainusa a fost super funny, ca de obicei si deschis, ne-a facut sa ne simtitm ca acasa. Am primit de la baieti si o provocare, de a ‘canta’ eticheta unei sticle de suc.

La Pro Fm suntem asteptati intotdeauna cu cea mai buna cafea. Mie imi plac oamenii ‘nebuni’pentru ca ma regasesc in nebuniile lor, iar Andrei Gheorghe este unul dintre ei . A fost foarte fun. In ziua in care am cantat live la ei, parintii mei au implinit 25 de ani de casnicie, iar cu ocazia asta le-am urat toate cele bune in direct.

Va pup si pana la urmatoarea postare, urmariti-ma pe Facebook.

Share with friends

Comments

comments