Concerte

Concerte

Este una dintre cele mai agitate perioade pentru mine și gașca de la Famous din toată viata mea de artist. Repetăm zilnic, plecăm în concerte, suntem mai mereu pe drumuri si avem multă treabă.

Primesc multe mesaje în care sunt întrebată pe unde am concerte și am zis să fac o scurtă listă cu concertele care urmează, mi-ar plăcea să veniți dacă sunteți prin preajmă. Facem show frumos, cu band, cu dragoste și cu muuultă voie buna!

Pe 29 august, exact de ziua mea, vă aștept să petrecem împreună cu toată gașca de la Famous Production (Uddi, Nadir & Randi) la Summer Live Session by Utv & ProFM Romania. Începând cu ora 19:30 ne vedem pe plaja Ovidiu din Mamaia!

Media Music Awards 2015, Sibiu, joi, 3 septembrie. Aici avem momentul Famous Production unde cânt alături de colegii mei. Abia aștept, mai ales că iubesc Sibiul.

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula, care are loc la Valea Străjii în perioada 4-6 septembrie. Eu cânt sâmbătă, 5 septembrie, pe aceeași scenă cu Uddi, Randi și Adda si ținând cont de faptul că IUBESC usturoiul, sper să veniți în număr cât mai mare să ne putem distra așa cum trebuie!!

Share with friends

Comments

comments